July 2006 Entries

TDC introducerer ny generation af bredbånd 20Mbit/s

Notice: This entry is only available in Danish.

Lidt reklame for firmaet:

TDC 20MBit/sEn million husstande får adgang til endnu højere internetforbindelser, når TDC fra 1. august tilbyder 20 Mbit/s til mere end 40 procent af landet. Det er to en halv gang hurtigere end de hurtigste forbindelser i dag, og blot første skridt i en ny generation af bredbåndsforbindelser fra TDC. Foreløbig har godt 40 procent af landet, svarende til cirka en million husstande, adgang til de nye tophastigheder, der er baseret på den såkaldte ADSL2+ standard. I takt med den løbende udbygning af TDC's net vil stadigt flere få adgang til de højere hastigheder, og TDC forventer, at over 90 pct. af landet om tre til fire år vil have adgang til hastigheder på op til 20 Mbit/s

Fakta om produktet
Downloadhastighed: 20 Mbit/s (best effort)
Uploadhastighed: 1 Mbit/s
Pris: 899 kr. inkl. moms uanset forbrug

Læs meget mere om produkter eller gå direkte til bestillingen.

July 28, 2006 04:39 PM | Permalink | 0 Comments | 0 TrackBacks

Tegneserie opkøb bla Blake and Mortimer

Notice: This entry is only available in Danish.

Blake and MortimerDa jeg var på biblioteket forleden, så jeg at de solgte gamle tegneserier til kr 10,- stykket. Normalt går jeg i Fantask for at opdatere min lille samling af tegneserier, der normalt opholder sig i vores sommerhus.

En af de tegneserier de bla havde til salg var Blake and Mortimer, som jeg i folkeskolen læste igen og igen. En super tegneserie. Vores to lidt kedelige helte overvinder utallige farer og vinder altid til sidst. Den onde fjende Olrik, undslipper dog også altid, så det er kun et spørgsmål om tid før en ny historie er på vej. Se nogle af de fantastiske covers.

Desuden havde de en næsten komplet samling af Steen og Stoffer tegneserier. Der manglede kun 2 hæfter. Steen og Stoffer rangerer i min verden, som en af de bedste strips der nogen sinde er produceret. Jeg kan grine igen og igen over dem. Husk at du hver dag kan se en nye stribe af Steen og Stoffer på logen Stoffers Ridderes site.

July 13, 2006 07:55 AM | Permalink | 0 Comments | 0 TrackBacks

Kortlæser saga'en

Notice: This entry is only available in Danish.

Som jeg skrev tidligere købte jeg sammen med mit Canon IXUS 800 IS en ny kortlæser. Og alt var i perfekt orden. Jeg fik leveret min Belkin 16 i 1 kortlæser sammen med mit 2GB SD kort. Windows genkendte med det samme kortlæseren, så der virkede også perfekt. Jeg satte SD kortet i læseren. Nu kom Windows op med den meget irreterende scanning media dialog, men mærkeligt nok var det som om at den ikke fandt nogle filer.

Jeg kunne se at jeg havde fået 5 nye drives som svarer til det antal læsere som var i kortlæseren. Jeg prøvede via min file manager at læse på alle drevene, men mærkeligt nok kunne jeg ikke se mit SD kort på nogle af drevene. Prøvede lige at vende kortet, man ved sgu aldrig. But no luck. Så søger jeg lidt online på Belkin's support site og et mindre chok, da jeg i deres FAQ fandt ud af den maksimale kapacitet som alle deres kortlæsere understøttede var 1GB.
At the present time the maximum size of any media type that our range of media readers support is 1GB. We are currently working on a new chipset for our range of products which will sizes larger than this.

Det må siges at være penge lige ud af vinduet. Og så alligevel ikke. For som redningsmand kom en kollega, Mr Kim Blim himself der faktisk stod og manglede en kortlæser til kortet i hans nye W810i mobilos. Så kortlæseren er nu hans.

Røget Medister pakkeSom afløsning har jeg købt en Kingston 15 i 1 kortlæser som virker perfekt med mit 2GB SD kort. Kortlæseren blev iøvrigt købt hos Computersalg som fik orderen kl 12 og jeg havde kortlæseren næste dag. Det var fandme hurtigt! De havde åbenbart haft så travlt, at de havde brugt den papkasse der lå nærmest, for på min pakke var der en stor flot mærkat med Røget Medister!

Update: For en måned siden spurgte jeg Dana-Elec om deres kortlæser understøttede 2GB kort. Nu i dag, en måned senere, har jeg lige får svar fra dem at det gjorde den. En svartid på en måned for et salgs relateret spørgsmål, er i min verden lig med et ligegyldigt svar.

July 11, 2006 07:22 PM | Permalink | 2 Comments | 0 TrackBacks

NSpluginwrapper: A cross-architecture browser plugin tool

NSpluginwrapper is a cross-architecture tool designed to let Firefox users on AMD64 and PowerPC Linux use i386-only, binary Web browser plugins - such as those frequently provided by closed source, commercial interests. Following a protracted delay after its initial, binary-only release back in May, NSpluginwrapper is now available with source code. NSpluginwrapper works with plugins conforming to the Netscape 4 Plugin Application Programming Interface (NPAPI). As its name implies, NPAPI was initially developed in the pre-Mozilla days at Netscape, but today it lives on both in Mozilla-derived browsers such as Firefox, and in a number of independent applications, such as the Opera browser and KDE's Konqueror. NPAPI specifies about 15 data structures and 20 methods that the plugin must expose to the browser, and 16 methods that the browser must expose to the plugin.
Read more

July 07, 2006 11:50 AM | Permalink | 0 Comments | 0 TrackBacks
Back Next
.
You're here: Home - July 2006 Entries
Get the Mozilla Firefox browser