Kulturchok!

Notice: This entry is only available in Danish.

I fredags så vi Gagarin Way af Gregory BurkeCaféTeatret. Et utroligt godt og fascinerende teater stykke. 4 generationer af mænd med hver deres måde at opfatte samfundet på. Det er skide godt. Lige som alle de andre stykker vi har set på CaféTeatret. Et helt klart anbefalelsesværdigt teater.

Bagefter spillede Peter Laugesen & Singvogel. En spacy blanding af alle mulige musiktyper kombineret med lyrik. Fed oplevelse!

Lørdag morgen var vi så til brunch på biblioteket i Den Sorte Diamant. Her var det forfatteren Birgit Erup, der snakkede om hvad det vil sige at være midaldrende. Vi var nok ikke lige målgruppen og i hvert tilfald de yngst i forsamlingen, men brunchen var dejlig og så var det faktisk et ganske sjovt foredrag.

Dernæst videre på lidt shopping i indre København og videre til kunstudstilling på Statens Museum for Kunst hvor vi så udstillingen Impressionismen og Norden. Det var gennem en kunstklub hvor vi først fik en foredrag. Man får meget mere ud af en udstilling hvis man enten tager en guided rundvisning eller får noget information omkring kunsten, tiden, etc.

Efter det spiste vi på Barstarten på Nørrebro. Og for det ikke skal være løgn så endte vi med at gå i Empire og se The Hours.

Hermed lidt billeder taget med min Nokia 7650 mobiltelefon:

Edderkop på Nytorv

spider

Indenfor på Statens Museum for Kunst

smk


March 09, 2003 06:29 PM | Posted in Danish, Personal

Reklame:

Ads:

Back Next

0 Comments

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Kulturchok!
Get the Mozilla Firefox browser