Ivanhoe

Notice: This entry is only available in Danish.

IvanhoeHar lige set udendørsforestillingen Ivanhoe i Dyrehaven. Det er Det Kongelige Teater det står for forestillingen som opføres i Ulvedalene i Dyrehaven.

Landskabet i Ulvedalene kalder jo nærmest på historien om Ivanhoe, den arveløse ridder, der vender hjem fra korstogene og kastes ud i et blodigt opgør om retten til den engelske jord. Hele landskabet inddrages i scenografien, der fører os gennem en ridderturnering og stormen på Mørkeborg! Men midt i det hele står det tætte, centrale drama om mennesket Ivanhoe, som formørket af sine oplevelser på korstogene må finde sin nye identitet, splittet mellem de to kvinder i sit liv.

Det er en rigtigt god og meget flot forestilling. Der bliver skudt med brændende pile og kastemaskinen er cool. Omgivelserne er helt perfekte til sådant et stykke. Så absolut alle pengene værd.

Dog sad vi lige foran en familie der blaprede lidt for meget. En del danskere tror at når de går i teateret eller biografen så er det ligesom at sidde hjemme foran fjerneren, hvor man kan snakke lidt om tingene og kommentere. Det er skideirreterende!

Som modige riddere, magtfulde adelige, yndefulde ladies, Robin Hood og hans mænd kan du opleve Nikolaj Lie Kaas, Lars Bom, Ole Ernst, Peter Gilsfort, Stig Hoffmeyer, Henrik Jandorf, Morten Suurballe, Henrik Koefoed, Charlotte Munck, Sonja Richter, Nis Bank-Mikkelsen, Søren Sætter-Lassen, Rasmus Botoft og mange andre.

Middelaldercentret stager ridderturneringerne og kampscenerne, så de bliver helt autentiske med masser af heste, rustninger og sværd -kort sagt rigtig middelalderstemning!

Scenografen Christian Friedlšnder skaber rammerne til tonerne af komponisten Frans Bak, mens Bill Holmberg står for koreografien af skuespillerne. Maria Gyllenhoff har kreeret kostumerne, og Martin Spang Olsen stuntkoreograf.

Du kan læse meget mere om Ivanhoe på ivanhoe.dk

Jeg fik kun taget 2 billeder.


June 14, 2003 02:01 PM | Posted in Danish, Interesting

Reklame:

Ads:

Back Next

7 Comments

Du skriver ikke meget om, om hvad du syntes om selve fremførelsen og forestillingen som sådan. Var det godt? udflugten værd? Og hvorfor kan jeg ikke finde et ligeså godt billede af Netscape og Opera logo'erne som du lige har smidt af Mozilla og Internet Explorer? Alt for mange spørgsmål....

Site icon Comment by Moeskjær at June 14, 2003 02:50 PM | Permalink

Ups... min fejl. Der var røget et afsnit ud. Det er en rigtigt god forestilling. Og det er jo lidt cool at sidde ude i naturen og se teater!

Billederne er lånt fra Slashdot:
http://slashdot.org/topics.shtml

Site icon Comment by Henrik Gemal at June 14, 2003 03:12 PM | Permalink

Kunne godt tænke mig at se den. Men som sædvanligt har i svenskere rottet jer sammen og holdt Det kongelige på jeres side af vandet :)
Tak for linket - Desværre ingen god Netscape eller Opera.

Site icon Comment by Moeskjær at June 14, 2003 03:31 PM | Permalink

"svenskere" ??

Site icon Comment by Henrik Gemal at June 14, 2003 03:44 PM | Permalink

Along with 28 friends we went to see Ivanhoe in Ulvedalene. Itís a magnificent show put on by the Royal...

Site icon TrackBack from Ivanhoe in the forest *updated* at June 16, 2003 08:58 AM | Permalink

dårlige billeder, man vil da se nogen med selve forestillingen!

Comment by rikke at June 20, 2003 07:08 PM | Permalink

Man måtte ikke tage billeder under forestillingen og jeg er jo en artig dreng...

Site icon Comment by Henrik Gemal at June 20, 2003 10:02 PM | Permalink

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Ivanhoe
Get the Mozilla Firefox browser