Spis, køb, aktier og Mexico

Notice: This entry is only available in Danish.

I forgårs spiste vi på Govindas Restaurant som er en indisk vegetar restuarant. Jeg har boet et år i indien og har ikke faktisk ikke siden fået sådan rigtig standard basic indisk mad. Men mine minder blev vagt til live. Og ikke de gode. I dag står det mig lidt overraskende at jeg rent faktisk overlevede 1 år i Indien. Jeg er nu altså bare ikke til basic indisk mad. Indisk mad fra de større Indiske restuarenter i København er ganske glimrende og meget anderledes end det man får hos Govindas Restaurant. Desuden havde resuarenten fået to negative smileys i træk fra og en bøde på kr. 9.000,- ved den sidste kontrol, men det så vi først da vi gik ud. Vi er dog ikke blevet syge endnu.

Og så blev der shoppet til den store guldmedalje. Støvler til konen. Hvem kan stå for de blinkende øjne der siger "må jeg ikke godt få de støvler"? Jeg vidste godt at der i dette også lå at jeg skulle betale. Vi har en fælles konto hvor vi kører alle fælles ting (indkøb, etc) og vores egen konti til tøj, gejl, etc.
Derudover fik jeg endelig en ny vinterjakke. Fandt en i så mærkeligt et sted som Illums Bolighus. Fik også købt et par trøjer. Dog skal den ene lige leveres tilbage. Jeg tror det var et "moment of insanity" hvor jeg fik købt en fed Marlboro Classic trøje til kr. 1.700,-. Noget jeg normalt aldrig aldrig gør. Altså køber så dyr en trøje. Men det gør jeg så heller ikke, da den bliver sendt tilbage.

I firmaet, TDC, har vi også fået mulighed for at købe medarbejder aktier. Og det til en ganske favorabel kurs. Man kan max købe 90 aktier til kurs 100. Hvilket er ganske glimrende da kursen dd. er 210. Så jeg købte da 90.

Vi er næsten også færdige med vores bryllupsbog. Det er sådan noget man laver efter sit bryllup med diverse ting og billeder i. Således man kan belemre besøgende med "I skal da lige se noget fra brylluppet...". Nå, men det var faktisk meget sjovt at lave. Hvis du er interesseret, og det er du jo siden du har læst så langt, kan du jo checke bryllup.gemal.dk ud, hvor alle billeder etc ligger.

Vi er igang med at planlægge vores tur til Mexico og Guatemala. Vi skal rejse rundt i lidt over en måned. Så hvis du kender nogle derude så giv lyd fra dig. Er der nogle steder vi simpelthen skal tage til eller nogle steder vi ikke må tag hen så giv lyd fra dig.


November 07, 2003 05:02 PM | Posted in Danish, Personal

Reklame:

Ads:

Back Next

0 Comments

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Spis, køb, aktier og Mexico
Get the Mozilla Firefox browser