Megen aktivitet i dansk browser nyhedsgruppe

Notice: This entry is only available in Danish.

Jacob Riis kommer med en interresant observering:
Der er stor aktivitet i den danske browser nyhedsgruppe. I den seneste måned er der så godt som hver dag tråde i gang med Mozilla. Der er virkeligt sket en stigning i antallet af Mozilla relaterede tråde.

Det er jo super dejligt at se! Måske Danmark kan blive et af de lande hvor Mozilla kommer op på en god markedsandel. Hvem ved?

Check nyhedsgruppen dk.edb.internet.software.browser. Hvis du er TDC kunde har du adgang til nyhedsgruppen via news.tele.dk serveren. Læs mere om opsætning af nyhedsgrupper.

Salgargumenterne jeg bruger når jeg skal foreslå Mozilla Mail eller Mozilla Thunderbird er først og fremmest sikkerheden. Hvis du vil undgå virus, spyware, etc og ikke gider opgradere din Windows en gang om ugen så er Mozilla Mail noget til dig. Desuden det fantastiske anti spam filter. Filteret lærer undervejs og er utroligt effektivt. Tager 99.9% af de spam mails der slipper igennem mit server side spam filter. Hverudover er searchbaren super. Hvordan levede jeg uden den?

Mht. til browseren, enten Mozilla eller Mozilla Firefox, er blokkeringen af popup vinduer altid et godt salgsargument. Herudover et google søgning meget nem at komme til. Find as you Type søgning sparer dig for mange CTRL+F tryk. Den måde bookmarks virker på er også langt bedre end i IE. IE's dårligst funktion, udover sikkerheden, er efter min mening Favoritter.

Jeg har allerede installeret Mozilla på min fars PCs og svingersmors PCer. Derved undgår jeg at de får virus og at jeg skal bruge et par timer på at fjerne virus og opgradere Windows.

Så hvis du ikke allerede bruger Mozilla, så er det bare at komme igang!


February 14, 2004 11:22 AM | Posted in Danish, Mozilla

Reklame:

Ads:

Back Next

2 Comments

Det er positivt at høre. Jeg har tit tænk på, om man ikke kunne lave en #mozilla.dk på irc.mozilla.org, hvor danske brugere kunne mødes og udveklse erfaringer, hjælpe hinanden, og finde ud af hvad man kunne gøre for at fremme brugen af Mozilla og deslige. Jeg vil joine kanalen i dag, og forsøge at være der så meget som muligt den næste uges tid, for at se om der er interesse herfor.

Comment by Martin Poulsen at February 14, 2004 02:00 PM | Permalink

Hej Martin. jeg er ny bruger af Moziilla 1.7.2 jeg har et problem med post. jeg har lavet nogen mapper og overført nogen mails til dem. MEN jeg kan ikke se eller finde dem ?? jeg trode at de villle lægge sig under inbakken ligesom i outlook. ? er hvordan finder jeg dem?
Jeg synes at Mozilla er en god erstatning for IE6"S" jeg bruger osse open office program som på mange områder er nedre end Windows office xp.
venlig hilsen Martin

Comment by Martin Nielsen at September 2, 2004 01:37 AM | Permalink

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Megen aktivitet i dansk browser nyhedsgruppe
Get the Mozilla Firefox browser