Billetter til The Raveonettes bortgives

Notice: This entry is only available in Danish.

Gennem DR har jeg vundet billetter til The Raveonettes den 10 februar 2005 i Gimle, Roskilde.

Jeg kan desværre ikke, s&aering; derfor hvis du vil til koncert kan du komme det, ganske gratis. Det drejer sig om 2 billetter.

Så smid en kommentar og kom gratis til koncert.

gimle.dk beskrives de således:
The Raveonettes + Viva Vertigo
The Raveonettes er sofistikeret coolnes. The Raveonettes er sexy rock & roll. The Raveonettes er Sune Wagner og Sharin Foo, der tilsammen har skabt et band der spiller over hele USA og får opmærksomhed i Rolling Stones.


February 09, 2005 01:27 PM | Posted in Danish

Reklame:

Ads:

Back Next

6 Comments

Hej,

Man skulle da være et skarn hvis man ikke forsøgte, at være den heldige som ville få udleveret to billetter til en Raveonettes koncert. Jeg rækker dig min taknemmelige hånd og håber du vil tage imod den og lade de to billetter gå min vej!

Mvh

ptb

Comment by PTB at February 9, 2005 01:35 PM | Permalink

Lige for en sikkerheds skyld - ptb68@jubii.dk ;O)

Comment by ptb at February 9, 2005 01:45 PM | Permalink

Hej hej hej.
vi er de største raveonettes fans. vi har gået i vildt lang tid og forsøgt at komme med til koncerterne. vi har været med til 4 af deres koncerter, og det var så så fedt! vi har endda set dem i München. og boede hos en plejefamilie. det var fedt man. vi vil så gerne med til en igen. og lige nu er vi rimelig flade, så vi har ikke råd. årh, lad os nu få dem.
- hilsen hannah&mie. :)

Comment by Mie og Hannah at May 24, 2005 09:33 AM | Permalink

Hey jeg høre at der en flink mand eller dame der giver 2 billetter helt gratis til The Raveonettes, og dem må jeg bare have... mig og min kæreste høre dem hele tiden men vi er begge 2 på su så vi har i råd til selv at købe billetterne, jeg håber at du vil hjælpe os med til koncerten, mange hilser fra jesper og camilla, om vi får dem eller ej skal du have mange tak for din venlighed, jeg tror ikke der er mange som dig der bare giver billetterne væk gratis.

Comment by Jesper Guldbrandsen at May 25, 2005 12:16 PM | Permalink

Uhhh. Man er da dum hvis man ikke prøver at få neglet dem. Det er da utroligt at du bare gir dem væk. Nå men jeg vil SMADDER gerne ha dem

Comment by Valde at June 1, 2005 02:29 PM | Permalink

Har sat to billetter til salg på QXL til The Raveonettes koncert den 13. Januar 2007. Startpris een krone, så hvorfor ikke lige få en billig koncertoplevelse.

Link til Auktion:

http://my.qxl.dk/accdb/viewitem.asp?AuctionNr=416539173

mvh.

John


Site icon Comment by John at January 11, 2007 08:04 AM | Permalink

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Billetter til The Raveonettes bortgives
Get the Mozilla Firefox browser