Kultur update igen

Notice: This entry is only available in Danish.

Bare lige for at overbevise jer, læserne, om at der altså er en verden udenfor, kommer her en lille kultur update. Vi har været inde og se GuitaristerneMungo Park. Og det var fandme godt. Så er det sagt.
Visesangeren og tolvtonekunstneren John Hansen er død. Miljøet i og omkring ham er i chok, og fire dedikerede fans beslutter sig for at afholde en mindekoncert foran Johns legendariske hus på Gyvelvej nr. 3. Den store sangskat, som John Hansen efterlader, afspejler en kunstner og et liv fyldt af modsætninger, vrøvl og skuffelser. Det kan godt være svært at organisere en sådan koncert - så svært, at man næsten glemmer, hvem man mindes. Guitaristerne, Grete, Kim, Gregers og Hesselhud, gør deres bedste; spørgsmålet er bare, om det er godt nok?
Du har mulighed for at hente lidt musik fra stykket Hvor er min lighter? og Har fået nok

Har også fået set Købmanden i Venedig (The Merchant of Venice)
Bassanio er forelsket i Porthia, men mangler penge til et ordentlig kurmageri. Derfor går han og vennen Antonio til den jødiske lånehaj Shylock, der hader kristne. Aftalen bliver at pengene skal betales tilbage inden tre måneder. Kan de to venner ikke det skal de give Shylock et pund af deres eget kød. Alt går godt indtil Antionio kommer i pengenød.
Ganske ok film, men der var altså noget ting ved filmen der irreterer mig. Hvorfor skal den være så lang? De kunne nemt have kogt den en halv time ned. No problem. Desuden var der enkelte ting i selve historien jeg ikke helt forstod. Jeg har ikke læst original teksten, who has?, men hvorfor pokker skulle han bl.a. udsættes for denne her ring test?


March 03, 2005 10:00 AM | Posted in Danish, Personal

Reklame:

Ads:

Back Next

0 Comments

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Kultur update igen
Get the Mozilla Firefox browser