Firefox 1.5 release party blev til pre-release komsammen

Notice: This entry is only available in Danish.

I går var jo en historisk dag. Historisk på flere måder. Det var jo i går at der blev afholdt release komsammen for Mozilla Firefox 1.5 på Øbaren i København.

For det første er det vel første gang at der er blevet afholdt en release komsammen for noget som endnu ikke er udkommet. Jeg var ellers blevet lovet af højt-på-strå folk fra Mozilla.org at Mozilla Firefox 1.5 ville komme før Thanksgiving, som i år er i dag, nemlig den 24. november 2005. Men vi må altså vente et par dage endnu før Mozilla Firefox 1.5 bliver frigivet.

For det andet så er(bliver) Mozilla Firefox 1.5 historisk. Mozilla Firefox 1.5 bliver hurtigere, sikrere, bedre og mindre. I 1.5 er der bla automatisk opdatering af programmet, hurtigere frem og tilbage funktionalitet, meget bedre udvidelsesmodul håndtering, bedre sikring mod popups, helt nyt indstillinger vindue, osv osv. Læs mere om alle de mange forbedringer her.

Komsammen havde fået samlet en stor mængde af de danske kendisser. Blandt de fremmødte prominente gæster var bla Mr Kim Blim himself, Thomas Kenne aka Mr Medion, Andreas Hansen aka Mr CMS, Thomas Andersen aka Mr Captcha, Anders Hal aka Mr TV, Jakob Gertz aka Mr Danish Poker Solution, Ulrik Hindø aka Mr Brazil, Mr Morten.dk, Jan aka Mr Øl, Jesper Stocholm.


November 24, 2005 09:21 AM | Posted in Danish, Mozilla

Reklame:

Ads:

Back Next

0 Comments

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Firefox 1.5 release party blev til pre-release komsammen
Get the Mozilla Firefox browser