TDC udvikler speciel sikkerhedskomponent til Digital Signatur i Firefox

Notice: This entry is only available in Danish.

I flere tilfælde har brugere af Firefox ikke udført installationen af Digital Signatur korrekt, og derfor udvikler TDC i samarbejde med Videnskabsministeriet nu en speciel sikkerhedskomponent til Firefox. Digital Signatur fungerer glimrende sammen med den gratis browser, hvis brugerne vel at mærke følger TDC's vejledninger og får indstillet en sikker aktiveringskode i Firefox.

Nogle af de nye brugere af Firefox har haft vanskeligt ved at følge vejledningerne for opsætning af personlig aktiveringskode for signaturen. I de tilfælde er sikkerheden ikke optimal, og med tanke på det stigende antal brugere af Firefox-browseren har vi besluttet at udvikle en sikkerhedskomponent specielt til Firefox, siger Morten Storm Petersen, der er TDC-ansvarlig for Digital Signatur. Komponenten, kaldet PKCS#11, ventes færdig om nogle måneder.

Indtil da kan Firefox-brugere selv kontrollere, om deres personlige aktiveringskode er sat rigtigt op. Det kan gøres på digitalsignatur.dk, hvor man går ind på en af de tjenester, som understøtter Digital Signatur-login. Alt er ok, hvis man bliver bedt om at indtaste aktiveringskoden. Alternativt kan man følge TDC's vejledning til installation af signaturen.


February 21, 2006 10:37 AM | Posted in Danish, Mozilla

Reklame:

Ads:

Back Next

1 Comments

That's cool!

Site icon Comment by David Naylor at February 21, 2006 11:15 AM | Permalink

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - TDC udvikler speciel sikkerhedskomponent til Digital Signatur i Firefox
Get the Mozilla Firefox browser