Nyt fladskærms TV

Notice: This entry is only available in Danish.

Samsung LE23T51 Flatscreen LCD TVSå fik jeg endeligt købt et fladskærms TV. Det er ikke mit primære TV, men "blot" et ekstra. En beslutning om sådan et køb kan godt tage lidt tid hos mig. Jeg overvejede jo både om man skulle gå "the Thomas Kenne way" og overgive sig og købe Medion, eller måske købe det online i en eller anden forretning for at spare lidt. Jeg valgte dog i sidste ende at suse forbi Fona og købe TV'et der. Hvis der er problemer er det noget nemmere at aflevere tilbage i butikken, end at skulle sende et TV med posten. Og trust me, jeg har prøver det. TV'et i sommerhuset er jo fra Medion købt i Aldi (argh!) og det har været sendt retur 2 gange nu (ganske gratis skal det lige tilføjes). Sidste gang blev det helt udskiftet og jeg fik et nyt, større og bedre tilbage. Så Aldi's kundeservice skal man ikke klage over. Problemet har været lige at finde en tom TV kasse at skulle sende det retur i. At cykle hjem med en tom papkasse til et Sony 32" TV i blæsevejr kan være en udfordring!

Nå men det blev altså et Samsung LE23T51 som er et 23" LCD TV. Det er et 16:9 widescreen-fjernsyn, HDTV Ready, kontrast på 2000 mod 1, en opløsning på 1366 x 768 pixel og 16,7 millioner farver. Og prisen var kr. 4.999,-. Og i stedet for et købe et hammer dyrt (kr. 699,-) Vogels beslag til at hænge TV'et op på væggen med, smuttede jeg over i Silvan og købte et til kr. 99,-


March 07, 2006 01:28 PM | Posted in Danish, Personal

Reklame:

Ads:

Back Next

1 Comments

Nu et par uger efter købet, kan jeg kun sige at jeg stadig er meget tilfreds med TV'et. Det står skarpt og har en masse rare features. Så jeg kan varmt anbefale TV'et!

Comment by Henrik Gemal [TypeKey Profile Page] at March 30, 2006 05:21 PM | Permalink

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Nyt fladskærms TV
Get the Mozilla Firefox browser