Tintin, Band of Brothers og Godfather

Notice: This entry is only available in Danish.

Lord of the rings DVDHvad har Tintin, Band of Brothers og Godfather tilfælles? Ikke særligt meget skulle man tror. Men efter lidt opkøb på MovieZoo og CDON indgår de nu alle i min meget lille DVD samling. Den består ud over de nyindkøbte film af Ringenes Herre Filmtrilogien samt en masse DVD film som jeg har vundet.

Tintin DVDTintin DVD boxen indeholder alle de 21 klassiske Tintin film. Det giver ca. 15 timers Tintin tegnefilm. Det giver minder tilbage til hvor jeg så Troldspejlet hver gang. Nu får jeg det kun set meget sjældent.

Band of Brothers DVDBand of Brothers DVD'en kan man ikke komme udenom. Det er en helt og aldeles fantastisk TV serie. Med på 6 disc DVD'en er lidt bonus materiale såsom hvordan de optog serien samt en dokumentarfilm om den rigtige E-company gruppe. Hvis du ikke har denne DVD så skynd dig at købe den.

Godfather DVD'en faldt jeg over mens jeg shoppede de andre. Den indeholder selvfølgelig alle 3 Godfather film samt en bonus disk med 3 timers ekstra materiale. Jeg har ikke set den endnu så jeg aner ikke om bonus materialet er noget værd, mens filmene jo er rigtigt gode. Så måske en regnfuld dag i sommerhuset kommer jeg igennem dem.


March 20, 2006 02:35 PM | Posted in Danish, Personal

Reklame:

Ads:

Back Next

0 Comments

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Tintin, Band of Brothers og Godfather
Get the Mozilla Firefox browser