Kortlæser saga'en

Notice: This entry is only available in Danish.

Som jeg skrev tidligere købte jeg sammen med mit Canon IXUS 800 IS en ny kortlæser. Og alt var i perfekt orden. Jeg fik leveret min Belkin 16 i 1 kortlæser sammen med mit 2GB SD kort. Windows genkendte med det samme kortlæseren, så der virkede også perfekt. Jeg satte SD kortet i læseren. Nu kom Windows op med den meget irreterende scanning media dialog, men mærkeligt nok var det som om at den ikke fandt nogle filer.

Jeg kunne se at jeg havde fået 5 nye drives som svarer til det antal læsere som var i kortlæseren. Jeg prøvede via min file manager at læse på alle drevene, men mærkeligt nok kunne jeg ikke se mit SD kort på nogle af drevene. Prøvede lige at vende kortet, man ved sgu aldrig. But no luck. Så søger jeg lidt online på Belkin's support site og et mindre chok, da jeg i deres FAQ fandt ud af den maksimale kapacitet som alle deres kortlæsere understøttede var 1GB.
At the present time the maximum size of any media type that our range of media readers support is 1GB. We are currently working on a new chipset for our range of products which will sizes larger than this.

Det må siges at være penge lige ud af vinduet. Og så alligevel ikke. For som redningsmand kom en kollega, Mr Kim Blim himself der faktisk stod og manglede en kortlæser til kortet i hans nye W810i mobilos. Så kortlæseren er nu hans.

Røget Medister pakkeSom afløsning har jeg købt en Kingston 15 i 1 kortlæser som virker perfekt med mit 2GB SD kort. Kortlæseren blev iøvrigt købt hos Computersalg som fik orderen kl 12 og jeg havde kortlæseren næste dag. Det var fandme hurtigt! De havde åbenbart haft så travlt, at de havde brugt den papkasse der lå nærmest, for på min pakke var der en stor flot mærkat med Røget Medister!

Update: For en måned siden spurgte jeg Dana-Elec om deres kortlæser understøttede 2GB kort. Nu i dag, en måned senere, har jeg lige får svar fra dem at det gjorde den. En svartid på en måned for et salgs relateret spørgsmål, er i min verden lig med et ligegyldigt svar.


July 11, 2006 07:22 PM | Posted in Danish

Reklame:

Ads:

Back Next

2 Comments

Kødskandalen griber om sig...

Comment by Martin at July 11, 2006 08:49 PM | Permalink

Maaske Kimblim bare har aftaget den for at faa et link paa din side, Mr. Pagerank.

Det er faktisk sikkert billigere at koebe et brugt tv af dig, end alle mulige tiltag for at faa lidt pagerank.

Comment by Thomas Kenne at July 11, 2006 10:48 PM | Permalink

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Kortlæser saga'en
Get the Mozilla Firefox browser