Endnu et Samsung fladskærms TV

Notice: This entry is only available in Danish.

Samsung LE32R71WNu var tiden kommet til at TV'et i stuen skulle skiftes ud. Det store gamle Grundig Elegance 28" er blevet flyttet op i sommerhuset.

Da vi allerede har et Samsung fladskærm TV og er utroligt glade for det, så bestemte vi os ret tidligt for at det nye TV også skulle være et Samsung. Og da konen fik lov til at bestemme at TV'et skulle være hvidt, således det passede ind i stuens øvrige farver, satte det jo antallet af valg markant ned. Der var faktisk kun en model som vi kunne vælge, nemlig LE32R71 serien. Og da vi gerne ville have et 32" TV var valget jo nemt. Det blev således et Samsung LE32R71W. Og som Kenne sagde "If it does't fly with the miss's, it doesn't fly at all.

Samsung LE32R71W er et HD forberedt TV med dynamisk kontrast på 5000:1, 10 bits signalbehandling og 12,8 milliarder farver, 8 ms. responstid og lysstyrke på 500 cd/m2. Det har desuden HDMI- og PC-indgang. Se flere specifikationer.

TV'et blev købt hos Befro da jeg sparede ca. kr 1.000,- i forhold til hvis jeg skulle have købt det i Fona. Befro leverede desuden fragtfrit. Jeg bestilte TV'et kl. ca. 15 og næste dag kl 10, stod pakkeposten med TV'et. Nice!

Ligesom sidst undgik jeg de superdyre Vogels beslag og valgte at købe et fra Multibrackets.


March 15, 2007 09:22 AM | Posted in Danish, Personal

Reklame:

Ads:

Back Next

0 Comments

.
You're here: Home - Endnu et Samsung fladskærms TV
Get the Mozilla Firefox browser