Kitesurfing kursus

Notice: This entry is only available in Danish.

I sidste weekend var jeg på kitesurfing kursus. En af mine venner, havde taget initiativet til at få stablet en kitesurfing kursus på benene og det var en stor succes.
Om lørdagen fik vi lov til at gå ned på stranden med et par training kites og lege lidt rundt med dem. Training kitesne er ca på ca 2m2. Det gav en god fornemmelse for hvordan kitesne styres og hvor de trækker meget. Aftenen blev afsluttet med det store grillarrangement.
Om søndagen hvor selve kurset skulle finde sted skulle vi mødes kl 9 i Lynæs havn. Her fik vi våddragter på og var herefter 100% parat til at kite surfe. Vi skulle dog lige igennem endnu lidt træning inden vi blev sluppet helt løs.
Vi startede med at prøve at mærke hvormeget en rigtig kite den trækker. De er på ca 12m2 dvs 6 gange så store som tranings kitesne. Vi blev således trukket gennem vandet og skulle så styre kitesne samtidigt. Ikke altid helt let når man får ½ liter saltvand i munden.
Efter frokost, fik vi endelige lov til at komme op på boardet og prøve at se om vi kunne kitesurfe. Desværre havde vinden lagt sig lidt, så det viste sig noget svært at komme op og holde balancen. Der kom fint et stort træk i kiten, men så forsvandt vinden lidt, hvilket betød at lagt de fleste af os, røg på røven igen.
Men alt i alt et super arrangement, hvor jeg lige præcist fik indfriet mit succes kriteriet, nemlig 5 meter på boardet. Men næste gang går det helt sikkert meget bedre.


August 21, 2007 04:13 PM | Posted in Danish

Reklame:

Ads:

Back Next

0 Comments

.
You're here: Home - Kitesurfing kursus
Get the Mozilla Firefox browser