Linux-baseret settop-boks

Notice: This entry is only available in Danish.

Var til et ganske spændende foredrag i går. Linux-baseret settop-boks hos SSLUG.
Kenneth Geisshirt og Tomas Krag vil fortælle om at lave en linux-baseret settop-boks med MythTV. Først vil de introducere settop-boks som koncept og diskutere MythTV. Bagefter vil MythTV blive demonstreret.

MythTVBeskrivelsen af MythTV fra deres site er:
MythTV is a homebrew PVR project that I've been working on in my spare time. It's been under heavy development for two years, and is now quite useable and featureful.

Tomas, som er en gammel kollega, havde lavet sin egen lille settop boks. Prisen var omkring de 5.000 kr. Den kørte så MythTV, som kan hentes til de fleste større Linux distributioner, og det så sgu fedt ud.

Basalt set er det en boks man sætter ind mellem tv antennen og sit TV. Settop boksen giver så adgang til en masse advancerede feature. Fx live TV hvor man kan pause en udsendelse og gå ud og lave kaffe om komme tilbage og se videre, uden at have mistet noget af udsendelsen. Du kan bruge en webbrowser til at programmere hvornår og hvad der skal optages. Der er fotoalbum, CD og DVD afspiller support. Samt vejr, RSS og MAME support. Og en masse mere.

Du kan se alle overheads her.


July 16, 2004 11:11 AM | Posted in Danish, Personal

Reklame:

Ads:

Back Next

1 Comments

endnu bedre er det at man kan se digitalt tv (ie tdc selector) på sådan en boks, uden at anskaffe en selector, man skal bare leje et kort af tdc kabel til 200 dkr om året.

Teknisk skal du så have et dvb-c kort, hauppage har et til 2100,-, og en kortlæser til tdc-kortet med "phoenix interface" til 150,-...

der er et plugin så det virker under windows, men ved endnu ikke om det funker på linux/mythtv (men mon ikke der findes noget)...

så bliver en mythtv boks pludselig meget mere interessant IMHO..

Comment by speedy at July 25, 2004 02:12 PM | Permalink

Post a comment
Remember Me?
Please enter the security code you see here

.
You're here: Home - Linux-baseret settop-boks
Get the Mozilla Firefox browser